Projecten in Brazilië

Brazilian Beach laat ook ú graag kennismaken met de mogelijkheden die Brazilië biedt. Onder andere in in Ceará en Rio Grande, provincies in het noordoosten van Brazilië, heeft Brazilian Beach een indrukwekkend netwerk opgebouwd en een uitstekende positie verworven. Hier hebben we, op een aantal prachtige locaties, unieke grondstukken aangekocht.

Laguna Beach Resort

Op wandelafstand van verschillende mooie stranden, op een steenworp afstand van Canoa Quebrada, bijzonder populair bij toeristen uit binnen-en buitenland, ligt een prachtig zoetwatermeer. Direct aan dit meer wordt op een grondstuk van 75 hectare het prestigieuze Laguna Beach Resort ontwikkeld. Ruim van opzet, met kavels van minimaal 1000 m2. Op de kavels mag maximaal 40% worden bebouwd.

Een commercieel centrum met winkels, restaurants en wellness faciliteiten zal een plaats krijgen in het resort. Langs het meer wordt een privé strand met diverse sportfaciliteiten gecreëerd. Hier wordt de Laguna Beach Club gerealiseerd. Alle faciliteiten om het leven aangenaam te maken zijn voorhanden.

U vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks naar de internationale luchthaven van Fortaleza van waaruit u in 2 uur op het Laguna Beach Resort bent. Op dit moment zijn er nog een aantal kavels vrij op dit prachtige project, vraag dus snel informatie aan.


Canoa Quebrada Golf & Country Club

Op een grondstuk van 200ha zal een exclusief 5-sterren “Golf and Country Club” gerealiseerd gaan worden. Een groene oase met een 18 holes golfbaan omringt door prachtige villa s, luxe appartementen, exclusieve penthouses en een riant clubhuis met uitzicht over de golfbaan.

De uitgestrekte witte zandstranden van het schilderachtige dorp Canoa Quebrada liggen op slechts 3 km afstand van het resort verwijderd. De locatie aan het prachtige zoetwatermeer heeft een exclusieve sfeer die rust en ruimte uitstraalt. De “Beachclub” met watersportfaciliteiten maakt het geheel compleet. U vliegt vanaf Schiphol rechtstreeks naar de internationale luchthaven van Fortaleza van waaruit u in 2 uur op de Canoa Quebrada Golf & Country Club bent.

Na de grote belangstelling onder onze bestaande relaties, willen wij ook u in de gelegenheid stellen om op verantwoorde wijze, tegen het eerste tarief van € 14,95 p/m2 in te stappen in de prestigieuze Canoa Quebrada Golf & Country Club. Wij hebben een tijdelijke korting voor deelnames vanaf 5.000m2. Aarzel niet,  vraag nu de informatie aan!


NIEUW PROJECT: Sunset Laguna

Sunset Laguna is een klein project met 8 villa 's op een unieke locatie aan de lagune die uitmondt op zee en biedt ongekende vergezichten. Hier kunt u genieten van een heerlijke maaltijd of drankje met uitzicht op de lagune en ziet u regelmatig de dolfijnen hun kunsten vertonen!

Het project is gelegen in het schilderachtige dorpje Tibau do Sul op nog geen 10 minuten van Pipa. Dit voormalige ‘hippie-dorp’ is nu één van de bekendste en meest gewilde bestemmingen voor toeristen uit binnen-en buitenland. Het mondaine karakter ligt hieraan ten grondslag. Opvallend is de goede kwaliteit van eten, drinken en de geboden service en dat alles in een originele setting van smalle straatjes en een uiterst gemoedelijke sfeer. Pipa ligt zo’n 85 kilometer ten zuiden van Natal, waar zich de internationale luchthaven bevindt.

Uniek aan dit project is de verhuurgarantie waardoor wij u een vast rendement kunnen garanderen.

Binnenkort starten we met de verkoop dus meldt u alvast aan voor meer informatie.

 

Op maat

Vraag de informatie aan, wij nemen contact met u op.

 
 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam